Hantering av personuppgifter

Hur har vi fått dina uppgifter?

Vi arbetar med ett flertal olika uppdragsgivare som förser oss med personer vi ska kontakta, det är således svårt att säga exakt varifrån vi fått uppgifterna. Vill du veta exakt från vilken uppdragsgivare vi fått dina uppgifter får du mer än gärna kontakta oss så förser vi dig med den informationen.

Hur hanterar vi dina uppgifter?

Allt adressmaterial vi får förs över via säkra överföringsmetoder som är krypterade. När vi väl fått listorna importeras dem in i Loxysoft som är vår leverantör av ringsystem. För mer information om deras säkerhet är du välkommen att kontakta oss så berättar vi mer.

Nästan all hantering av uppgifter sker i Loxysoft och är på så vis säkra från omvärlden. I fall av begäran från kund och uppdragsgivare skickas samtal över till uppdragsgivare för exempelvis kvalitetssäkring. Även då skickas filerna på säkra och krypterade sätt. Hör gärna av dig om du vill veta mer om den processen.

Vi behandlar inga personuppgifter utanför våra lokaler och varje anställd har skrivit på ett avtal gällande hanteringen av personuppgifter och påföljder om detta missbrukas.

Vill du att vi spärrar och tar bort dina uppgifter?

Om du önskar att vi tar bort dina uppgifter gör vi självklart det utan problem, det enda du behöver göra är att fylla i vårt kontakformulär så sköter vi raderingen, senast inom 48 timmar men ofta tidigare än så. Vid en radering spärrar vi även ditt/dina telefonnummer för framtida import.

Vill du veta mer om hur dina uppgifter behandlas eller om du har övriga funderingar är du välkommen att kontakta oss via formuläret så återkommer vi så fort vi kan.


Kontakta oss

Hör av er till oss om ni har några frågor eller funderingar?

Fyll i formulär
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.